Manduka PRO Travel

412A98AD-FC5F-42A0-9AD6-77AD4D7E8EFC
412A98AD-FC5F-42A0-9AD6-77AD4D7E8EFC92364056-75FD-4C34-8CE6-EEEF26549E06

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Opis proizvoda

Najnovija prostirka iz serije PRO! Upotpunite svoju kolekciju najnovijom prostirkom iz serije PRO! 50%  lakša (sveukupna njena težina iznosi samo 1,1 kg) ali jednake gustoće i performansi kao i ostale prostirke iz serije PRO. Jednostavna za nošenje u vašoj torbi ili ruksaku jer se može složiti poput ručnikaNe upija vlagu i znoj te tako sprječava razmnožavanje bakterija (idealna za Hot yogu).

Dinenzije:

Dužina 180 cm

Širina 60 cm

Debljina 2.5 mm

 

 

 

 

Dodatne informacije

Boja

Black Sage, Black,, Indulge, Midnight, Odyssey

Korištenje i njega

Čuvanje: smotajte prostirku s gornje strane, licem prema van, kako bi uglovi ostali ravni za vrijeme vježbanja.

Podatnost: Površinska tekstura Black Mat PRO poboljšava se uporabom. Najbolje ga je koristiti svakodnevno. Drugi način je da prostirku pospete krupnom morskom soli i poprskate vodom ili navlažite krpom, a zatim izribate spužvom i osušite na zraku, na suncu.

Čišćenje: Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Manduka Mat Renew ili blagi sapun ili bilo koje drugo sredstvo za čišćenje kućanstva bez otapala i vlažnu krpu ili spužvu. Prostirku sušite na suncu. Ne čistite je sa cijevi za zalijevanje vrta, u kadi, pod tušem, ili u perilici za rublje. Perilicu možete oštetiti i upropastiti prostirku!

Zelena misija

Manduka Pro Serija je dizajnirana za uporabu tijekom cijelog života, što smanjuje količinu PVC prostirki koje završavaju na odlagalištima otpada svake godine kao i ukupnu potrošnju prostirki. Tijekom procesa proizvodnje prostirki Pro Serije nema otrovnih plinova koji se ispuštaju u atmosferu.

Black Mat® PRO posjeduje certifikat europske agencije za certificiranje proizvoda tekstilne industrije – OekoTex i siguran je za ljudski kontakt.