Rav Vast torba

270936_4
270936_4rav-vast-b-celtic-minor

70,00 

U dolasku

Opis proizvoda

 

Rav Vast torba – ruksak

Opis

Praktična i izdržljiva, ova će torba zaštititi vaš RAV od kišnog vremena i posebno je korisna  kada je u pitanju sviranje vani.

Prijevoz i pohranjivanje vašeg RAV Vast-a je jednostavno s RAV torbom. Torba za nošenje posebno stvorena za RAV Vast bubanj kako bi vaš bubanj bio siguran i zaštićen dok izlazite.

Torba je klasične crne boje i elegantnog dizajna. Vanjski dio RAV torbe je izrađen je guste Oxford tkanine. Ima naramenice i ručku na vrhu za jednostavno nošenje. Također ima tanku podlogu koja štiti vaš RAV Vast od mogućih udaraca kada putujete, pohranjujete ga u automobilu ili koristite javni prijevoz.

Mekani unutarnji jastuk čini je udobnim za nošenje kao ruksak jer ne osjećate pritisak bubnja RAV Vast na sebi. Sustav učvršćenja je siguran i siguran.

Bojite li se smočiti svoj RAV Vast? Podesite vanjsku stranu torbe RAV Vast. Magnetska vanjska strana je vodootporna i pružit će savršenu zaštitu za vaš RAV, jer nema direktnog kontakta između bubnja i materijala.

Volite li svirati RAV Vast vani? Rasklopite vodootporni dio i sjednite na tlo, deblo, pijesak ili bilo koju drugu površinu bez brige da će promočiti.

Također možete staviti zatvorenu RAV torbu na koljena i staviti bubanj na nju. To će pružiti dodatnu stabilnost vašem RAV-u tijekom sviranja.

Ako imate RAV palice, jednostavno ih namjestite pomoću zatvarača na bočnoj strani torbe.