Peter Hess® Akademija – Adria Grupa

Ravnoteža tijela i duha uz primjenu zvuka

S ponosom vam predstavljamo Peter Hess® Akademiju – Adria Grupa za kvalitetnu i certificiranu edukacija u području primjene zvuka zvučnih zdjela u terapijske svrhe.

Tvrtka Prema Vama, u suradnji s Peter Hess® Institutom iz Njemačke, pokrenula je edukaciju za praktičare Peter Hess zvučne masaže i zvukoterapeute na osnovu programa Instituta koji se trenutno održava u 30 države svijeta.

Po završetku školovanja polaznici dobivaju certifikat Peter Hess® Instituta–Njemačka pod nazivom:

Praktičar / Praktičarka Peter Hess® zvučne masaže.

Peter Hess® Akademija – Adria Grupa od 2016. organizira i edukaciju za KliK – program primjene zvuka u radu s djecom. Po završetku školovanja polaznici dobivaju certifikat

Peter Hess® Instituta–Njemačka pod nazivom:

Klik® praktičar / praktičarka ili ekspert.

Peter Hess, pionir zvučne terapije na Zapadu već 40 godina sustavno radi na istraživanju i profesionalnoj edukaciji za primjenu zvučnih zdjela i gongova u terapijske svrhe.

Peter Hess® zvučne zdjele ručno se izrađuju u Nepalu. Sastavljene su od 12 vrsta metala, neusporedive su kvalitete i izvanrednih zvučnih mogućnosti.

Peter Hess® zvučna masaža je iznimno dobro prilagođena za osobnu i profesionalnu primjenu, a uspješno se koristi u mnogim područjima, od obrazovanja (škole, vrtići), savjetovanja, medicine, fizioterapije, wellness-a, kozmetike, psihoterapija, itd.

Opsežna obuka, mogućnost kontinuiranog školovanja i usavršavanja koje nudi Petar Hess Institut pruža vam brojne mogućnosti kako u profesionalnoj primjeni zvučne masaže i zvučnih zdjela, tako i u osobne potrebe te omogućuje razvoj profesionalne kompetentnosti za primjenu zvuka na visokoj razini.