O nama

Prema Vama d.o.o.  je tvrtka koja svojom ponudom želi, prije svega, podržati zdrave stilove života. Godine 2009. prvi na naše prostore donosimo Manduka i Jede prostirke i educiramo zaljubljenike joge o važnosti odabira kvalitetne joga prostirke.  

 

Osobno dugogodišnje proučavanje drevnih instrumenata različitih kultura i prakticiranje yoge potaknulo nas je u namjeri da svoje znanje i iskustvo prenesemo svima kojima su pozitivne vrijednosti i zdravlje životni odabir.

 

Peter Hess Akademija i Škola Gonga

Prema Vama je otvaranjem Peter Hess Akademije Hrvatska – Adria Grupa, podružnice Peter Hess Instituta iz Njemačke, svoju ponudu obogatila uslugom profesionalne edukacije za primjenu zvuka zvučnih zdjela u terapijske svrhe. U okviru naše Škole Gonga osposobljavamo polaznike škole da samostalno sviraju ovaj drevni instrument kao i za samostalno izvodjenje gong kupki.

 

Zvučna masaža i Zvučne kupke

U našem Centru se možete s povjerenjem prepustiti profesionalnoj individualnoj zvučnoj masaži i grupnim zvučnim kupkama zvučnim zdjelama, gongovima i drugim drevnim instrumentima.

 

PremYoga

U našem Centru, pod vodstvom iskusnih instruktora možete redovito vježbati Kundalini yogu u manjim grupama.

 

Učiteljski tečaj Kundalini yoge

U suradnji s Centrom Sat Amrit i Amar Das pokrenuli smo 2015. Internacionalnu školu za učitelje Kundalini Yoge, certificiranu od strane Kundalini Research Institute (KRI).

 

Shop – Yogashop i Instrumenti za zvukoterapiju

Oprema vrhunske kvalitete Manduka, Jade, Liforme….za vježbanje yoge i ponuda instrumenata za zvukoterapiju – tibetanskih zvučnih zdjela, gongova i raznih drugih instrumenata, preduvjet su za zadovoljstvo u radu i postizanje optimalnih rezultata. Opremu i instrumente možete nabaviti u našem dućanu ili naručiti on-line.

Prema Vama d.o.o. prva pokreće i zastupa programe vodećih svjetskih proizvođača opreme za yogu Manduka, Jade, Liforme, Prana, Eco Yoga, Dhanur.

 

Izdavaštvo

Objavom prve knjige na hrvatskom jeziku o primjeni zvuka:

„Zvučne zdjele za zdravlje i unutarnju harmoniju,” autora Petera Hessa, pionira zvukoterapije na Zapadu, pokrenuli smo i program izdavaštva.

Prijavite se na naš newsletter

Budite uvijek u toku s našim novostima