IZJAVA O PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI PODATAKA

 

Ova izjava o privatnosti i tajnosti podataka odnosi se na privatnost i tajnost podataka koji se nalaze na Internet stranici premavama.com (u nastavku Stranica), a koji se korištenjem stranice prikupljaju i pohranjuju u bazama podataka PREMA VAMA d.o.o. (u nastavku Prodavatelj)

Prodavatelj kao vlasnik i pružatelj usluga Stranice pridržava se Zakona o zaštiti osobnih podataka i ostalih važećih zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih korisnika. Molimo pažljivo pročitajte ovu izjavu o privatnosti podataka kao i Uvjete korištenja Stranice. Korištenjem naše web stranice, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima privatnosti podataka i načinima upotrebe istih podataka na našim web stranicama.

Ukoliko imate potrebu za dodatnim informacijama vezanih uz povjerljivost podataka, upit možete poslati na e-mail adresu info@premavama.com.

Prodavatelj prikuplja osobne informacije koje identificiraju korisnike Stranice. Kada se Korisnik uključi u određene aktivnosti na Stranici, odnosno u aktivnosti naručivanja roba i usluga, slanja upita za ponudom ili dodatnim informacijama, Prodavatelj može od Korisnika zatražiti pružanje informacija kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj.

Uključivanje u aktivnosti koje zahtijevaju pružanje osobnih podataka dobrovoljna je odluka Korisnika.

Prodavatelj neće dijeliti osobne podatke Krajnjeg korisnika s trećim stranama osim u slučajevima navedenim u sljedećoj točki te u situacijama kada to pozitivni propisi zahtijevaju. Prodavatelj je ovlašten otkriti informacije o Korisniku u svrhu zaštite Prodavatelja i zaštite drugih te kad je opravdano očekivati da će njihovo otkrivanje pomoći provođenju zakona ili je nužno kao posljedica sudskog naloga.

Prodavatelj pruža određene usluge i proizvode preko trećih strana. Treći pružatelji usluga provode određene aktivnosti kao što su slanje i distribucija administrativnih i promocijskih e-mail poruka. Administrativne e-mail poruke Korisnik ne može otkazati, dok se promocijske e-mail poruke šalju samo klijentima koji su se prijavili na newsletter. Prodavatelj također može podijeliti osobne podatke Korisnika s pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.

Prilikom kupnje platnom karticom kupca se preusmjerava na stranicu pružatelja usluge procesiranja i naplate kartica koji te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka i u skladu s odredbama važećih zakona u RH.

Korisnik je upoznat da Prodavatelj ne može izbrisati informacije povezane s prošlim aktivnostima Stranice.

Korisnik je također upoznat s činjenicom da niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Iako Prodavatelj poduzima razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka, ne možemo jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s naše Internetske stranice te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Druge Internet stranice kojima se može pristupiti preko Stranice imaju svoje izjave o povjerljivosti podataka te načinima korištenja i objavljivanja istih na njima. Prodavatelj ne snosi odgovornost za načine i uvjete rada trećih strana.

Prodavatelj je prijavio zbirku podataka (evidenciju internetskih kupaca) Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Ova izjava stupa na snagu odmah.