4 mm ecoYoga Mat

ecoYoga.Green-500x500
ecoYoga.Deep.Lavender-500x500ecoYoga_Deep.Lavender_Rolled (1)-500x500ecoYoga.Grey-500x500ecoYoga_Grey.Ash_Rolled-500x500ecoYoga.Green-500x500ecoYoga_Green_Rolled-500x500ecoYoga_Coral.Red-500x500ecoYoga_Coral.Red_Rolled-500x500

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Opis proizvoda

ecoYoga prostirke na samom su vrhu evolucije ekoloških prostirki na svijetu. Proizvedene su od 100% prirodnog materijala – prirodne gume i jute. Ne sadrže PVC. Kad se istroše, mogu se kompostirati, jer su potpuno ekološke i biorazgradive.

Gornji dio prostirke izrađen je od jutene tkanine i otporan je na prosklizavanje. Izdržljiv i ugodan za dodir i vježbanje. Donji dio prostirke, zbog svoje strukture odlično prianja za podlogu što omogućuje stabilnost i sigurnost i kod intenzivnog vježbanja. Vježbajmo na prostirci proizvedenoj s yogom na umu iz obnovljivih izvora. Naravno, odabir prostirke ovisi o nama.

Juta na mojoj prostirci nije savršena. Je li to greška?

Tkanje jute izabrano za dizajn prostirki je vrlo opušteno i mekano. Takvom tkanju svojstvene su slučajne anomalije, koje daju posebnu osobnost ecoYoga prostirkama.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Dimenzije 183 x 63 x 0.4 cm
Boja

Colourfree, Deep Lavander, Green, Grey, Red

Veličina

Standard

Osobine
  • 100% prirodna guma (sadrži lateks) i juta
  • Biorazgradivo
  • Izvrsno za bilo koji stil yoge
  • Pogodno za recikliranje
  • Poštuje održivost
  • Praktično
  • Pranje na 40°C
  • Proizvedeno etički
Alergija na lateks

Koža nekih ljudi reagira na gumene proteine u lateksu. ecoYoga prostirke su posebno formulirane kako bi se smanjila disperzija gumenih proteina pa velika većina korisnika ne bi trebala imati nikakvih problema Ako sumnjate na mogućnost iritacije, operite prostirku u perilici. Ispiranje vodom je proces koji se koristi za kondome i gumene rukavice za uklanjanje viška čestica proteina. Ako ste već alergični na lateks, savjetujemo vam kao mjeru opreza, da ne koristite ecoYoga prostirku.

Korištenje i njega

Neka vaš ecoYoga mat diše koliko god je to moguće, pogotovo ako se znojite prilikom vježbanja. Savjetujemo redovito brisanje vlažnom krpom prije i nakon vježbanja. Suha i prašnjava prostirka će otežati rukovanje.

Prostirka se dobro pere hladnom vodom u perilici – do 40° C i uz malu količinu deterdženta, ako je stvarno prljava. Zadržat će puno vode. Uklonite suvišne količine vode valjanjem  u suhom ručniku – poput stare tradicionalne metode za sušenje vune. Često pranje u perilici se ne preporučuje, jer će se tako olabaviti i isprati vlakna jute. Preporučujemo ručno pranje uz natapanje i ispiranje pod tušem.

Prostirku sušite na ravnoj podlozi kako bi se izbjeglo gužvanje (iako će se ona ispraviti).

Ne sušite ju u sušilici.

Izbjegavajte kontakt s uljima i čuvajte ju dalje od izravne sunčeve svjetlosti, jer je guma osjetljiva na ekstremne vrućine i UV – zrake.

*Ponekad se na površini prostirke može pojaviti tanki bijeli sloj. Radi se o trigliceridima biljnog porijekla, jer 100% prirodna guma ima tendenciju „cvjetanja.“ Jednostavno je obrišite krpom namočenom u mješavinu tople vode i octa.

Zelena misija

ecoYoga prostirke na samom su vrhu evolucije ekoloških prostirki na svijetu. Proizvedene su od 100% prirodnog materijala – prirodne gume i jute. Ne sadrže PVC. Kad se istroše, mogu se kompostirati, jer su potpuno ekološke i biorazgradive.