Zaphir

ZAPHIR-SUFI
ZAPHIR-SUFIZAPHIR-BLUE-MOONZAPHIR-TWILIGHTZAPHIR-SUNRAYZAPHIR-CRYSTALIDE

380,00 Kn

380,00 Kn
Model Blue Moon Crystalide Sufi Sunray Twilight
Clear selection
SKU: N/A
Kategorije: ,

Opis proizvoda

Zaphir je autentičan glazbeni instrument i originalna kreacija visoke kvalitete. Ručno izrađen u planinama Pirineja, svaki je Zaphir djelo izvrsne umješnosti. Zvuk nastaje nježnim, kružnim kretanjem kristala i dodirivanjem osam metalnih šipki različitih dužina, koje su zavarene srebrom u metalnu ploču, na bazi cilindričnog rezonantnog tijela Zaphira.

Dimenzije ovog instrumenta poštuju zakon ravnoteže – zakon „Zlatnog reza“ i osiguravaju visoku kvalitetu zvuka. Precizno ugađanje stvara igru jasnih tonova i nadtonova.

Specifični nadtonovi instrumenata, u kombinaciji s bojom i dizajnom, odgovaraju prirodnim frekvencijama godišnjeg doba, elementima i čakrama i često se koriste u zvukoterapiji, za opuštanje i ozdravljenje.

Zaphir se proizvodi u 5 modela, boja i različitih čarobnih zvukova.

Zvukovi Zaphira imaju prekrasan utjecaj na djecu, iako Zaphir nije igračka… Držite nježno vrpcu Zaphira u ruci: kristalni, opuštajući zvuk ostavit će vas u mirnom čudu. Na otvorenom, zaštićen od kiše i pokretan vjetrom, zanijet će vas neočekivanom melodijom.

Proizvodnja ovog instrumenta započela je još 1992 pod nazivom Shanti. Pod nazivom Zaphir proizvodi se od 2010. Dimenzije poštuju princip Zlatnog reza koja je od temeljnog značaja za kvalitetu zvučnih valova. Za dekoriranje se koriste uljane boje na bazi vode te je proizvod nosilac Ecolabel EN71 – 3.

 

ZAPHIR SUFI

  • Tonovi: F A D F A G A D

ZAPHIR SUNRAY

  • Tonovi: G# B C# E G# E A C#

ZAPHIR TWILIGHT

  • Tonovi: E G B C E G B C

ZAPHIR CRYSTALIDE

  • Tonovi: G B D G A B D A

ZAPHIR BLUE MOON

  • Tonovi: D F A B C E A#

 

Dodatne informacije

Težina 0.155 kg
Dimenzije 6.5 x 6.5 x 12.5 cm
Model

Blue Moon, Crystalide, Sufi, Sunray, Twilight