Instruktorica

Silvana Leskovar

Prva iskustva s yogom zahvaljujem Jasmini Puljo, jugoslavenskoj balerini i jogini i njenim inspirativnim radionicama koje je 1977. održala u Zagrebu. S Kundalini Yogom prema učenju Yogi Bhajana upoznajem se 2007. Zbog osobnog iskustva i oduševljenja ovim učenjem, 2013. upisujem učiteljski tečaj u Sloveniji, u okviru škole Amrit Nam Samovar, s namjerom da ovo plemenito učenje nastavim i prenosim dalje svim zainteresiranim. Izučavanje Kundalini yoge nastavljam na II stupnju školovanja u okviru KRI (Kundalini Research Institute) programa i redovito pohađam radionice yoge u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sklonost i ljubav prema glazbi u posljednjih desetak godina otkrivaju mi svijet Gongova i tibetanskih zvučnih zdjela i holističku metodu zvukoterapije.

Mogućnosti primjene ovih instrumenata izučavam kontinuirano kod pionira zvukoterapije kao što su; Peter Hess (Njemačka), Don Conreaux (SAD), Mehtab Benton (SAD), Sheila Whitaker (V.B.), Jonathan Goldman (SAD), John Beaulieu (SAD) itd.

U Zagrebu, 2012. pokrećem Peter Hess Akademiju – podružnicu Peter Hess Instituta iz Njemačke, u kojoj vodim edukaciju za profesionalnu i terapijsku primjenu zvuka zvučnih zdjela.

Certificirani sam praktičar Gong terapije i održavam tečajeve osnova sviranja Gonga. 2014. završavam edukaciju za primjenu Gonga u yogi.

U Centru Prema Vama u Zagrebu i drugim gradovima, održavam zvučne kupke i radionice na temu primjene zvuka prirodnih instrumenata i zvukoterapije.

Članstva:

  • Sound Healers Association, USA
  • Europaischen FachVerband Klang- Massage –Therapie”, Njemačka
  • Sound Healing Assotiation, UK