10. JUBILARNA GONG PUJA U SKLOPU SAJMA MYSTIC

Vrijeme od 02.12.2023, 03.12.2023 do 23:00, 06:30

Mjesto Zagrebački Velesajam, Dvorana Brijuni

Prijavi se

Pridružite nam se na jubilarnoj 10. Gong Puji u sklopu sajma Mystic Organica 2023. U jeku najvećeg alternativnog događanja u regiji Gong centar Prema Vama okupit će svirače i zaljubljenike u zvuk ovih čarobnih instrumenata iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Austrije, Crne gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine.  Naša Gong obitelj ne poznaje granice!

Dvadeset svirača gonga svirat će na 16 planetarnih gongova bez prestanka od 23.00 do 6.30 sati.

dsc3477-edit

Gong Puja je jedinstveno sviranje više Gongova koje se odvija noću i traje sedam i pol sati. U meditativnom bdijenju pročistit ćemo svoja fizička i energetska tijela, ostavljajući sve što nam više nije važno, sve što ometa naš osobni rast i slobodu postojanja. Otvorit ćemo put prema svom unutarnjem izvoru i spontano meditirati uronjeni u slatke vibracije.
Svaki sudionik može odrediti i posebnu namjenu za sebe ili svog bližnjeg: ozdravljenje, uspjeh u radu, učenju, poboljšanje odnosa… Prema osnivaču Don Conreauxu, Gong Puja je ujedno i svečani ritual, molitva. Uvijek je posvećena potrebi mira u svijetu, nenasilju i zaštiti zlostavljane djece i trenutnim događanjima koja trebaju našu pozornost i pomoć.

Gong je jedan od najstarijih instrumenata, prisutan više od pet tisuća godina. U spiritualnim tradicijama Istoka smatraju ga svetim instrumentom jer njegov zvuk odgovara primordijalnom zvuku i iscjeljujućoj vibraciji OM.

Svojom punom rezonantnošću, Gong djeluje na svim razinama: fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj. Na ovoj Gong Puji osjetit ćemo vibracije planetarnih Gongova: Sunca, Zemlje, Mjeseca, Jupitera, Venere, Sedne, Nibiru, Chirona…
Preporučujemo vam ugodnu odjeću i da sa sobom donesete prostirku, dekicu , vreću za spavanje, jastučić i vodu.

Cijena ulaznice za Gong Puju: 50 Eura

Error with Google Geocoding service, try again later. (REQUEST_DENIED)