5. JUBILARNA GONG PUJA U SKLOPU SAJMA MYSTIC

Pridružite nam se na jubilarnoj 5. Gong Puji u sklopu sajma Mystic Organica 2015. U jeku najvećeg alternativnog događanja u regiji Gong centar Prema Vama okupit će iskusne svirače i zaljubljenike u zvuk ovih čudesnih instrumenta iz Hrvatske, Slovenije i Austrije… Naša Gong obitelj ne poznaje granice!

Događanju će prethoditi intenzivni sat Kundalini joge s Danicom Cvetković, certificiranom učiteljicom i voditeljicom Kundalini kluba Beograd.

dsc3477-edit

Gong Puja je jedinstveno sviranje više Gongova koje se odvija noću i traje sedam i pol sati. U meditativnom bdijenju pročistit ćemo svoja fizička i energetska tijela, ostavljajući sve što nam više nije važno, sve što ometa naš osobni rast i slobodu postojanja. Otvorit ćemo put prema svom unutarnjem izvoru i spontano meditirati uronjeni u slatke vibracije.
Svaki sudionik može odrediti i posebnu namjenu za sebe ili svog bližnjeg: ozdravljenje, uspjeh u radu, učenju, poboljšanje odnosa… Prema osnivaču Don Conreauxu, Gong Puja je ujedno i svečani ritual, molitva. Uvijek je posvećena potrebi mira u svijetu, nenasilju i zaštiti zlostavljane djece i trenutnim događanjima koja trebaju našu pozornost i pomoć.

Gong je jedan od najstarijih instrumenata, prisutan više od pet tisuća godina. U spiritualnim tradicijama Istoka smatraju ga svetim instrumentom jer njegov zvuk odgovara primordijalnom zvuku i iscjeljujućoj vibraciji OM.

Svojom punom rezonantnošću, Gong djeluje na svim razinama: fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj. Na ovoj Gong Puji osjetit ćemo vibracije planetarnih Gongova: Sunca, Zemlje, Mjeseca, Jupitera, Venere, Sedne, Nibiru, Chirona…
Preporučujemo vam ugodnu odjeću i da sa sobom donesete prostirku, dekicu (medu?), vreću za spavanje, jastučić i vodu.

Cijena ulaznice za Gong Puju: 75,00kn
Cijena za sat Kundalini joge: 25,00kn

Prijave za Gong Puju možete napraviti ovdje.

Više informacija o sajmu Mystic Organica