Manduka Pro® Mat

ProSage_MG_4867-500x500
Black Mat PRO-500x500Black Mat2-500x500

113,00  (851,40 kn)

113,00  (851,40 kn)
Boja Black
Veličina Standard
Clear selection

Opis proizvoda

Legendarni Manduka Black Mat® PRO (ranije poznat kao Black Mat) smatra  se boljom prostirkom za jogu . Ova prostirka je održiv i prema okolini prijateljski izbor jer se u proizvodnji koristi samo ekološki certificiran PVC i ne zagađuje okoliš. Gustoća materijala, debljina, neusporediva udobnost, mekoća, jednostavan i elegantan dizajn omogućit će vam da se usredotočite isključivo na vježbanje.

Black Mat® PRO, PROlite i PRO Travel prostirke su iste kvalitete, a razlikuju se težinom, debljinom i bojom.

Dodatne informacije

Težina 3.4 kg
Dimenzije 180 x 66 x 0.6 cm
Boja

Brown Metalic, Forever Blue, Harbour, Arise, Black, Black Magic, Bliss, Brick, Fortitude, Herta, Indulge, Lure, Midnight, Odyssey, Opalescent Gleam, Palma, Playa, Sage, Surf, Thunder, Verve

Veličina

Long, Standard

Debljina

6 mm

Osobine
  • Ne sadrži lateks - pogodno za osobe osjetljive na lateks
  • Ne upija znoj i sprečava razmnožavanje bakterija
  • Odlično za Hot Yogu
  • OekoTex certifikat
  • Proizvodnja ne zagađuje okoliš
  • Udobno za kralježnicu, kukove, koljena i laktove

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Manduka Pro® Mat”

Korištenje i njega

Čuvanje: smotajte prostirku s gornje strane, licem prema van, kako bi uglovi ostali ravni za vrijeme vježbanja.

Podatnost: Površinska tekstura Black Mat PRO poboljšava se uporabom. Najbolje ga je koristiti svakodnevno. Drugi način je da prostirku pospete krupnom morskom soli i poprskate vodom ili navlažite krpom, a zatim izribate spužvom i osušite na zraku, na suncu.

Čišćenje: Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje Manduka Mat Renew ili blagi sapun ili bilo koje drugo sredstvo za čišćenje kućanstva bez otapala i vlažnu krpu ili spužvu. Prostirku sušite na suncu. Ne čistite je sa cijevi za zalijevanje vrta, u kadi, pod tušem, ili u perilici za rublje. Perilicu možete oštetiti i upropastiti prostirku!

Zelena misija

Manduka Pro Serija je dizajnirana za uporabu tijekom cijelog života, što smanjuje količinu PVC prostirki koje završavaju na odlagalištima otpada svake godine kao i ukupnu potrošnju prostirki. Tijekom procesa proizvodnje prostirki Pro Serije nema otrovnih plinova koji se ispuštaju u atmosferu.

Black Mat® PRO posjeduje certifikat europske agencije za certificiranje proizvoda tekstilne industrije – OekoTex i siguran je za ljudski kontakt.