Zvučna kupka u Rovinju u petak 17. lipnja!

Gong Centar Prema Vama, Peter Hess akademija i Joga Centar Sadhana u Rovinju (www.yogasadhana.hr) organiziraju još jednu zvučnu kupku u petak 17. lipnja u 20 sati. Prijavite se na vrijeme jer je broj mjesta ograničen (info@yogasadhana.hr).

Pogledajte link na događaj https://www.facebook.com/events/285469368464602/ ili kratki video snimak od protekle zvučne kupke koju smo održali u Rovinju. link. Ovu kupku vodit će Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, certificirane zvukoterapeutkinje Gong Centra Prema Vama i voditeljice Peter Hess akademije.

Gong kupka je oblik meditacije u ležećem položaju jer se tako postiže potpuna opuštenost. Svaki učesnik određuje svoju namjeru za kupku, kao što je iscjeljenje nekog dijela tijela, rješavanje neke životne situacije, otpuštanje neke neželjene emocije, ili samo opuštanje. Zvuci Gonga stvorit će rijeku zvukova koja vodi slušaoca u meditativno stanje, i brišu osjećaj za prostor, vreme i ego. Cijelo naše biće rezonira sa zvucima Gonga.

Nakon sviranja učesnici ostaju nekoliko minuta u tišini, koja je važna kao i samo sviranje, jer se tada integrira sve što smo postigli za vrijeme kupke. Važno je da pijemo puno vode, kako bi potpomogli proces čišćenja tijela i isprali toksine. Preporučljivo je na događanje doći u udobnoj odjeći i obući te ponijeti prostirku, jastučić i deku.

Poprište događanja, Joga Centar Sadhana nalazi se u novoj obiteljskoj kući u Rovinju u Fažanskoj 8 u koju se ulazi iz Ulice Hernana Dalmatina. Centar je nadomak velikog Konzuma.