Učlanite se u Prema Vama Fan Club

i ostvarite vrijedne popuste

Postanite članom Fan Cluba Prema Vama i ostvarite popust na kupnju ulaznica za koncertni spektakl Deve Premal i Mitena 15.10 u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog! Renomirani izvođači meditativno-spiritualne glazbe svjetskog glasa Deva Premal i Miten u Zagrebu nastupaju u pratnji nepalskog bansuri majstora Manosea, a koncert je dio njihove svjetske turneje povodom predstavljanja novoobjavljenog albuma “Songs for the Sangha”.

71113399a6ad0d52c6e14ab5dfe09c42

Popunite pristupnicu i kupite ulaznicu za koncert Deve Premal i Mitena u Prema Vama centru, iz kategorije ulaznica po 280,00 kn te ostvarite popust od 30% po povlaštenoj cijeni od svega [highlight1]196,00kn![/highlight1]

Ova ponuda je dostupna isključivo članovima Prema Vama Fan Cluba. Članstvom u Fan Clubu Prema Vama ostvarujete i brojne druge pogodnosti i popuste na usluge i proizvode Prema Vama Centra i Yoga Shopa Prema Vama, ali i popuste kod sve većeg broja naših partnera.

Tijekom mjeseca listopada, uz ekskluzivni popust na ulaznice za predstojeći premijerni koncert Deve Premal i Mitena 15.10. u Lisinskom, za članove Fan Cluba Prema Vama osigurali smo i sljedeće pogodnosti:

mystic_2015_hr

10% na kupnju ulaznica za Gong Puju/Noć Gongova, u sklopu sajma Mystic

a-manduka
5% na kupnju prostirki iz ponude YogaPremaShopa

dsc3847-edit-2
30% popusta na kupnju knjige Zvučne zdjele za zdravlje i unutarnju harmoniju Petera Hessa

Pristupnicu možete pronaći i na sljedećoj poveznici.