I STUPANJ PETER HESS® ZVUČNE MASAŽE

Vrijeme od 22.09.2018, 23.09.2018 do 10:00, 18:00

Mjesto Peter Hess Akademija, Ilica 315, Zagreb

POSTANITE PRAKTIČAR PETER HESS ZVUČNE MASAŽE

Veseli nas najaviti novi ciklus edukacije za primjenu tibetskih zvučnih zdjela u okviru Peter Hess Akademije – Hrvatska

I. STUPANJ PETER HESS ZVUČNE MASAŽE

Datum: 22. i 23. rujan 2018.

Subota: 10.00 – 18.00
Nedjelja:10.00 – 18.00

Mjesto: Peter Hess Akademija Hrvatska
Ilica 315, Zagreb

Edukacija za I. stupanj Peter Hess zvučne masaže traje dva dana tijekom kojih ćete naučiti osnove zvučne masaže po metodi njemačkog fizičara i pedagoga Petera Hessa, pionira zvukoterapije na Zapadu. Metoda Petera Hessa trenutno se izučava i primjenjuje u 27 zemalja svijeta i sve je popularnija i kod nas.

Cilj I. stupnja Peter Hess zvučne masaže je upoznati polaznike s osnovama zvučne masaže po metodi Petera Hessa.

Tijekom intenzivne dvodnevne edukacije polaznici će steći znanja o djelovanju zvuka i zvučne masaže na čovjeka, svladati osnove praktične primjene zvučne masaže i osposobiti se za primjenu zvučnih zdjela na sebi i u privatnom okruženju.

Program
• povijest nastanka Peter Hess® zvučne masaže
• osobno iskustvo, osjećaj i doživljaj zvuka u tijelu
• upoznavanje različitih vrsta zvučnih zdjela
• teorija – djelovanje zvuka i zvučne masaže
• demonstracija Osnovne zvučne masaže
• vođena primjena Osnovne zvučne masaže u parovima
• samostalna praktična primjena zvučne masaže u parovima, razmjena iskustava
• mogućnosti primjene, ograničenja i kontraindikacije

Po završetku edukacije polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju po programu i od strane Peter Hess Instituta Njemačke. Edukacija je namijenjena svim zainteresiranima, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo u primjeni zvuka.

Polaznici mogu pohađati samo I. stupanj bez obveze nastavka cjelokupne edukacije. Cjelokupna edukacija za praktičarke/praktičare Peter Hess zvučne masaže sastoji se od četiri stupnja i supervizije, odnosno završnog seminara u ukupnom trajanju od 86 nastavnih sati. Po završetku sva četiri stupnja i supervizije polaznici dobivaju certifikat Peter Hess Instituta Njemačke pod nazivom: praktičarka/praktičar Peter Hess zvučne masaže.
Peter Hess je istinski pionir zvučne terapije na Zapadu te već 40 godina sustavno radi na istraživanju i profesionalnoj edukaciji za primjenu zvučnih zdjela i gongova u terapijske svrhe.

Njegova metoda zvučne masaže je prije svega holistička metoda za relaksaciju, a također se primjenjuje u okviru različitih terapija i zdravstva kao komplementarna metoda te izravno u području obrazovanja.

Edukaciju provode prof. Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, licencirane edukatorice Peter Hess zvučne masaže i voditeljice Prema Vama Centra i Peter Hess Akademije Hrvatske.

Cijena: 1.800,00 kn

Rok za prijave: 20. rujan 2018.

Prijave na: info@premavama.com