Prana Printed Microfiber Mat

U61171805_DRAGONFLY_ALT_9_mod
U61171805_DRAGONFLY_ALT_9_modIMG_1540

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: N/A
Kategorije: ,

Opis proizvoda

prAna Microfiber Mat je prostirka od koloristične mikrofibre i predstavlja novitet za praksu yoge. Biorazgradiva prirodna guma je povezana s mikrofibrom koja ima svojstvo visokog upijanja i otisnute jogijske simbole umjetničke inspiracije. Prijanjanje je odlično bez obzira na obilje znoja prilikom vježbanja Hot i Vinyasa stilova.

Dodatne informacije

Veličina

Standard

Boja

Dragonfly

Dodatne informacije

Težina 2.06 kg
Dimenzije 182.88 x 61 x 0.4 cm
Boja Dragonfly
Veličina Standard
Debljina 4 mm

Gornji sloj: mikrofibra (75% polyester/25% najlon)
Donji sloj: 100% guma
Kada je vlažna omogućuje veliku trakciju
Savršena za HOT i VINYASA yogu

Odžavanje i njega

Ako je vaša prostirka malo prljava može se vrlo brzo i lako očistiti.

U dvije šalice vode stavite nekoliko kapi blagog deterdženta za ručno pranje posuđa. Tekućinu ulijte u prskalicu i posprejajte je po cijeloj površini prostirke. Veće mrlje lagano obrišite spužvom ili nježnom krpom.  Zatim isperite prostirku mlakom vodom i osušite u toploj prostoriji.  Ne sušite je na radijatoru ili direktnom izvoru topline. Također, izbjegavajte direktno sunčevo svjetlo.

Ako je vaša prostirka  vrlo prljava operite je u kadi.

U toplu vodu ulijte blagi deterdžent za ručno pranje posuđa i potopite  vašu prostirku u kadu na 15 do 30 minuta. Zatim, spužvom ili krpom nježno obrišite mrlje i isperite prostirku s puno mlake vode. Osušite je u toploj prostoriji.

Održavanje

1. U staklenu bocu ili zdjelicu pomiješajte 30 kapi ulja čajevca, 1 čašu destilirane vode i ¼ šalice cvjetne vodice hamamelisa i dodajte 40 kapi eteričnog ulja ružmarina, limunske trave i lavande. Količinu pojedinog ulja odaberite prema vlastitom ukusu. Važno je postići miris koji vam se sviđa. Također možete koristiti bilo koje drugo eterično ulje, samo imajte na umu da nije štetno za kožu.

 

  1. Dobivenu tekućinu zatim ulijte u staklenu prskalicu i dobro protresite.

 

  1. Položite vašu prostirku na ravnu i čistu površinu i posprejajte je. Zatim je nježno obrišite pamučnom krpom ili krpom od mikrofibre.

 

  1. Vježbanje možete započeti nakon 20-tak minuta.

 

Zelena misija

prAna prostirka proizvedena je od potpuno prirodne gume (kaučuk) koja potiče od neamazonskih stabala. 100% je biorazgradiva i ne sadrži nikakve toksične tvari.