Počele prijave na KliK® – Primjena zvučnih zdjela u radu s djecom

Želite aktivno promicati razvoj djece? Želite da djeca u ovo nemirno vrijeme nađu put do sebe? Želite od iskusnih stručnjaka naučiti dokazane metode, koje uz pomoć zvučnih zdjela i gonga, jačaju i pripremaju djecu za izazove u njihovim životima?

U institucijama Zapadne Europe sve se više koristi KliK® program primjene zvučnih zdjela u radu s djecom koji su razvili stručnjaci Peter Hess instituta u Njemačkoj. Već ove godine u sklopu Peter Hess akademija Hrvatska u Zagrebu u Gong centru Prema Vama možete se educirati i vi!

Igre i vježbe, koje ćete naučiti, obogatit će njihovu svakodnevnu igru i dnevne aktivnosti. Moguće ih je primjenjivati u radu s jednim djetetom, ili u grupi djece. Primjena metode Klik programa značajno i dokazano doprinosi razvoju djece koja ponovo pronalaze mir, osjećaju i doživljavaju sami sebe.  Nježne vibracije tibetanskih zvučnih zdjela stvaraju uvjete za koncentraciju i pozornost. Sve to pogoduje uspješnom usvajanju i primjeni sadržaja učenja.

Obuka za KliK® praktičara i KliK® eksperta namijenjena je svim roditeljima, odgajateljima, nastavnicima, specijaliziranim terapeutima ili zainteresiranim osobama koje su položile minimalno I stupanj Peter Hess® zvučne masaže. Ukoliko vas zanima ovaj program, a niste još pohađali našu akademiju, ne brinite: u dogovoru s polaznicima, a prije početka Klik® programa ponovno će se organizirati edukacija za I stupanj.

Program se sastoji od radionice i seminara (14.9 – 18.9.) koje u Gong centru Prema Vama vode edukatorica Manuela Kainz iz Beča i naše certificirane zvukoterapeutkinje Gong Centra Prema Vama i Peter Hess akademije Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović.

Uz svaki seminar i radionicu polaznici dobivaju priručnik, a na kraju edukacije dodjeljuje se certifikat od strane matičnog Peter Hess Instituta u Njemačkoj: KliK® ekspert – za pedagoške djelatnike i specijaliste/terapeute te KliK® praktičar – za polaznike iz svih ostalih struka.

Program traje 60 nastavnih sati, a ukupna cijena iznosi 5.950,00 kuna (uključen Seminar Zvučna masaža I). Za osobe koje imaju status praktičara Peter Hess zvučne masaže, ili su ranije završile modul Zvučna masaža I, cijena edukacije za Klik praktičare/eksperte iznosi 4.150,00 kn.

Program edukacije za KliK® praktičare / eksperte 2016. Manuela Kainz u radu s djecom

  • Radionica: Igrati se i učiti svim osjetilima 14. 09. 2016. (srijeda)
  • Seminar: Zvučna masaža za djecu  15. i 16. 09. 2016. (četvrtak i petak)
  • Seminar: Oduševiti djecu zvukom i govorom – “riječi su izvorno imale čarobnu moć”  17. i 18. 09. 2016. (subota i nedjelja)

Za sve dodatne informacije i prijave slobodno se obratite na e-mail: info@premavama.com