Individualna terapija zvukom – Peter Hess® zvučna masaža

Zvuk zvučne zdjele dotiče našu suštinu. Naša duša titra. Zvuk otapa napetost, pokreće snage samoiscjeljenja i oslobađa stvaralačku energiju.
Peter Hess®

Peter Hess® zvučna masaža je prije svega metoda opuštanja.

Osobama dobrog zdravlja zvučna masaža će podržati razvoj unutarnjeg sklada i dati energiju i snagu za dnevne zadatke. Kreativnost i produktivna energija će dobiti nove impulse.

Osobama narušenog zdravlja fizičkog, mentalnog i psihičkog porijekla, zvučna masaža će donijeti olakšanje od bolova i problema koje uzrokuju svakodnevni stres, brige i tjeskoba.

Zvučnu masažu možete svakodnevno uživati i prepustiti se iskusnim zvukoterapeutima u našem centru. Zvučna masaža traje oko 60 minuta. Preporučujemo 5 do 10 tretmana u kontinuitetu – jednom do dva puta tjedno. Poželjno je nastaviti jednom mjesečno.

  • Cijena tretmana: 250,00 kn
  • Trajanje: 45 minuta

 

Prijavi se

 

Tijek tretmana

Zvučne zdjele se pažljivo polažu na odjeveno tijelo ili auru i lagano sviraju palicom. Njihov blag i skladan zvuk apsorbira se i ubrzo dovodi u stanje duboke relaksacije. Ritmičke zvučne vibracije prenose se na tijelo stvarajući suptilne vibracije koje se često doživljavaju kao neka vrsta “masaže.”
Tijekom zvučne masaže nastaje ozračje sigurnosti i zaštite u kojem je moguće otpustiti – osloboditi se stresa, tjeskobe, briga, sumnji i osjećaja koje imaju negativan utjecaj na naše zdravlje. U ovom umirujućem ozračju dolazimo u kontakt s našim potrebama, našom “unutarnjom mudrosti.”

Vlastito tijelo doživljavamo s ugodom i često ga, nakon dužeg vremena, ponovo svjesno percipiramo. Opterećujuće misli nestaju, a naša duša dobiva prostor za razvoj. To su ključni aspekti zdravlja u holističkom smislu i temelj za osjećaj sreće i zadovoljstva te nezavisnog i stvaralačkog života.

Nekoliko desetljeća praktičnog iskustva mogu se sažeti u sljedeće aktivne značajke zvučne masaže:

 

Peter Hess® zvučna masaža

  • omogućuje duboko opuštanje, jer se zvuk obraća našem osnovnom povjerenju
  • nježno masira zvukom i harmonizira svaku pojedinu tjelesnu stanicu
  • oslobađa od napetosti i blokada u tijelu
  • olakšava otpuštanje, oslobađanje od negativnih obrazaca
  • doprinosi promicanju zdravlja harmonizacijom, regeneracijom i revitalizacijom
  • podržava i unapređuje svijest o tijelu
  • omogućuje pristup i korištenje vlastitih resursa
  • pozitivno djeluje na jačanje samopouzdanja, kreativnosti i motivacije

Za rezervaciju termina kontaktirajte nas na e – mail: info@premavama.com
Ili na tel: 01/3750 702