GRUPNO PJEVANJE GAYATRI MANTRE

Vrijeme 26.05.2017, od 20:00 do 21:30

Mjesto Prema Vama Centar, Ilica 315, Zagreb

GRUPNO PJEVANJE GAYATRI MANTRE U PREMYOGA STUDIJU

Pozivamo vas da nam se pridružite u grupnom mantranju legendarne GAYATRI MANTRE 108 puta u petak 26. svibnja 2017 u 20h u čarobno akustičnom prostoru PremYoga studija s predivnom Ladom Perišić koja će s nama podijeliti silnu ljubav koju gaji prema ovom obliku meditacije. Upoznajte i ujvjerite se i sami u ljepotu mantranja!

DATUM: PETAK  26. SVIBANJ 2017.

VRIJEME: 20:00 – 21:30

MJESTO: PREMYOGA STUDIO

Prema Vama Centar

Ilica 315, Zagreb

Preporučena donacija: 30 kn

Predviđeno vrijeme trajanja: 75 min

Snaga Gayatri Mantre

Mantre su ritmični zvukovi na sanskritu, drevnom vibracijskom jeziku – riječ na sanskritu izgovorena na pravi način utjelovljuje vibraciju onoga što je izgovoreno. Ta vibracija djeluje na svaku stanicu našeg tijela – trenutno vraća mir i veselje, iscjeljuje i ima snagu utjeloviti naše namjere.

Svaka mantra ima posebno značenje i namjeru – za iscjeljenje, za razumijevanje uma, tijela i emocija, za spajanje s višim vibracijama… Mantra usmjerena prema voljenom živom biću ili nekome s kime imamo konflikt može dati blagotvorne rezultate, a možemo se i bez namjere prepustiti mantri i pustiti da njezino vibriranje djeluje na najbolji mogući način.

Grupno pjevanje mantri ima posebno snažno djelovanje, jer sinergija grupe pojačava djelovanje mantre i ulazimo zajedno u meditativno, gotovo ekstatično stanje.

Nije potrebno prethodno poznavanje mantre (dobit ćete ispisanu mantru) i ne, nije potrebno zavidno umijeće pjevanja, a intonaciju ćete lako uhvatiti. 😉

 

Više o Gayatra Mantri na: http://bit.ly/2pL0PT3

Gospod je rekao u Vedama ”samano mantrah” – neka jedna mantra bude za sve, a ta mantra je Gayatri.

Gayarti je najpoznatija i najčešće izgovarana hinduistička mantra, ona je svijetiljka duhu, daje snažnu duhovnu zaštitu i rasvijetljava svijest. U Gayatri mantri molimo se za svijesnost o povezanosti svega i svih bića, za ravnotežu u svim svemirima, unutarnjim i