3.i 4. stupanj Peter Hess zvučne masaže

Vrijeme od 06.12.2018, 09.12.2018 do 10:00, 18:00

Mjesto -

Edukacija još jedne generacije praktičara zvučne masaže po metodi Petera Hessa bliži se kraju.
Na III./IV. stupnju nastavit ćemo izučavati mogućnosti primjene zvuka tibetskih zvučnih zdjela, a svoja dosadašnja iskustva obogatit ćemo novim spoznajama na četverodnevnom seminaru od četvrtka do nedjelje.

Preduvjet za prijavu: završen II. stupanj Peter Hess zvučne masaže
Rok za prijave: 5. prosinca 2018.
Način prijave: putem prijavnice na http://premavama.com/prijavi-se/ ili mailom na info@premavama.com

Više o edukaciji: http://premavama.com/peter-hess-akademija/program-edukacije/

Više o terminima edukacije: http://premavama.com/peter-hess-akademija/termini-edukacije/

Edukacija Peter Hess zvučna masaža sastoji se od četiri stupnja i supervizije, odnosno završnog seminara u ukupnom trajanju od 86 nastavnih sati. Po završetku sva četiri stupnja i supervizije polaznici dobivaju certifikat Peter Hess Instituta Njemačke pod nazivom: Praktičarka/Praktičar Peter Hess zvučne masaže.
Peter Hess je istinski pionir zvučne terapije na Zapadu te već 40 godina sustavno radi na istraživanju i profesionalnoj edukaciji za primjenu zvučnih zdjela i gongova u terapijske svrhe.
Njegova metoda zvučne masaže je prije svega holistička metoda za relaksaciju, a također se primjenjuje u okviru različitih terapija i zdravstva kao komplementarna metoda te izravno u području obrazovanja.
Edukaciju provode prof. Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, licencirane edukatorice Peter Hess zvučne masaže i voditeljice Prema Vama Centra i Peter Hess Akademije Hrvatske.